Gitároktatás - Gitártanár - Budapest - LandminE
gitártanár budapest
landmine gitártanár
Gyenes Attila, budapesti gitártanár oldala
GYAKORLAT-KÖZPONTÚ ÓRÁK

• a sikerélményért és a zenélés öröméért
• folyamatos kontakt, klassz dalok, sok gitározás
Gitároktatás mindenféle stílusban
RUGALMAS TANMENET

• közérthetően, célirányosan, türelmesen
• személyre szabott oktatás, mely igazodik az igényekhez
Jelentkezés folyamatosan!
ÉRTÉKES, SZÍNVONALAS HOBBI

• teljesen kezdőknek és haladóknak is
• tanulás akusztikus és elektromos gitáron egyaránt
Gitároktatás - Gitártanár - Budapest - LandminE Legújabb cikk: Dór skálák és hangnemek


GITÁROKTATÁS BUDAPESTEN!GITÁRTANÁR: GYENES ATTILA


Gitároktatás, személyre szabott gitárórák
TAPASZTALAT


Közel tizenöt éves intenzív tanítási tapasztalattal, ill. Bp. egyik legkedvezőbb tandíjával várom a tanulni vágyókat jó hangulatú, minőségi órákra, kellemes környezetben.
RUGALMASSÁG


Gitároktatás kezdőknek, haladóknak - jelentkezés folyamatosan.
Tanulj személyre szabott, gyakorlat-központú órákon!

MINDEN SZÜKSÉGES INFÓT MEGTALÁLSZ AZ ALÁBBI LINKEKEN:

gitártanár facebook oldala gitártanár youtube oldala gitároktatás videók

gitároktatás facebook gitártanár ajánlás


TEMATIKA
Átfogó könnyűzenei gitároktatás, mely bárki számára elérhető. Egyéni órák, folyamatos, személyes kontakt, klassz dalok, sok gitározás!
Szeretettel várok minden jelentkezőt, aki egy

közérthető, rugalmas

barátságos, lendületes

személyre szabott

gyakorlat-központú

és tervszerűen felépített képzésben szeretne részt venni - akár komolyabban érdeklődik a gitározás iránt, akár hobbinak tekinti.

- Gitársulim koncepciója -


A zenetanulás kitartást (gyakorlást) és folytonosságot (heti órák, folyamatos kontroll) igényel, így várhatunk igazán gyors és biztos eredményt. Egy célirányos és közérthető úton vezetem végig a tanulót, elkerülvén a rossz technikákat, irányokat és a felesleges köröket.
Mai zenei palettánk -és a zene iránt érdeklődők ízlése- annyira sokrétű, hogy nem szorítkozhatunk egyetlen stílusra. Egy jó gitáros ma már sok mindenből tanul és merít. Így aztán egy biztos alapozást követően lehetőség nyílik átfogóan megismerkedni a könnyűzenei gitározás alapjaival.

A gitártanulás sok örömet és színvonalas élményt nyújt, ami egyben egy remek hobbi is. Ahogyan az első akkordoktól eljutunk az első dalokig - az első daloktól az egyre komolyabb témákig - mind-mind egy szép folyamat részei. A zenélés gazdagít, vagy épp felszabadít, szórakoztat és elmélyít.
TANMENETgitároktatás klásszrúm

Klásszrúm :)


KEZDŐKNEK

... egy általános alapozással indítok. A különböző alapgyakorlatok ill. egyszerűbb dalok magukban foglalják mindazokat a hasznos dolgokat, amik nélkülözhetetlenek a későbbiekre nézve: ritmusok megismerése, akkordozási, pengetési, szólózási technikák, hallásfejlesztők, és persze a modern könnyűzene alapvető fogásai...
Az órák teljesen dalközpontúak, hisz már az elején is fontos a sikerélmény és a zenélés öröme - ám ezzel párhuzamosan az elmélet alapjait is érintjük (ritmusok, skálák, hangnemek, akkordok, tab/kotta, egyéb hasznos dolgok), velősen, lényegre törően, hogy ne teherré, hanem hasznos segéddé váljon.
Ezen az első szinten fontosnak tartom, hogy magát a hangszert minél alaposabban megismerje és megszeresse a tanuló. Hogy örömmel üljön le gitározni, hogy lásson összefüggéseket. Ehhez kapcsolódóan sok kreatív feladatot végzünk el.


Tanácsok az induláshoz...


HALADÓKKAL

... különböző karakterű darabokkal foglalkozunk. A konkrét dalokon keresztül hangsúlyt fektetünk akár a modern, komolyabb szólótechnikákra, akkordmenetekre, riffekre, akár az előadási mód fontosságára (dinamikák, hangsúlyok, stb.), a kreativitásra, vagy épp az együtt-zenélésre; egyszóval arra, hogy miként válik zeneivé gitározásunk.

A fentiek mellett komolyabb számok megtanulása és elemzése következik; belemélyedés a különféle stílusokba, megközelítésekbe, ill. az improvizálás és a zeneírás eszközeinek elméleti és gyakorlati alapjaiba.


Középfokú zeneiskolai felvételire is vállalok felkészítést - ill. külön zeneelmélet és szolfézs órák is megoldhatók.


Gitároktatás - VIDEÓKSTÍLUSOKgitártanár segéd

Húrozási művelet ifjú technikusom által...


STÍLUSILAG

... a klasszikus slágerektől- a jazz-en, blues-on, funky-n át -a modern pop/rock/metálzenéig sok minden teret kap - mindez rugalmasan a tanuló ízléséhez, igényeihez igazítva. Tananyagom szerves részét képezik a könnyűzene különféle stíluságaiból származó, méltán híres dalok, témák, szólók, stb. Az évek során több száz hasznos gyakorlatot, darabot is írtam, és olvasztottam be különböző forrásokból, így kialakítván egy színes és élvezetes, de ezzel együtt komoly tananyagot, repertoárt.
Kedvenc, hozott dalokat is tanulunk, nincs zeneiskolai kötöttség. Nem szokásom erőltetni az unalmas, öncélú, dallamtalan technikai gyakorlatokat sem, az igazi zenéléshez amúgy sem ez a megfelelő út.


A folyamatos, személyes kontakt szintén nagyon lényeges: bármilyen kérdést, ill. felmerülő problémás részt megoldhatunk, javíthatunk.


Akusztikus- és elektromosgitáron egyaránt tanítok, szívesen és nagy türelemmel foglalkozom teljesen kezdőkkel és haladókkal is. Az órák egyéniek, nem csoportosak, és teljesen személyre szabottak (aktuális szinthez, szorgalomhoz mértek). Félévente 1-2 óra erejéig ismétlünk, pótoljuk/javítjuk a hiányosságokat.Gyenes Attila gitártanár budapest

Egy kis gyakorlás sosem árthat :)

HELYSZÍN, ÁR, KONTAKT • Helyszín
 • gitároktatás térkép
 • • A gitárórák helyszíne Budapest szívében található, könnyen és gyorsan megközelíthető, barátságos helyen.
  Időpontok reggel, napközben vagy este.
  A gitárórák -szabad helytől függően- bármikor elkezdhetők!
 • Tandíj
 • gitártanár e-mail landmine
 • A havidíj fix 9000 ft, lejárt óráktól függetlenül.
  Bővebben >>

  A tandíj havidíjas rendszerben működik, s nem óradíjas. Minden hónapban fix összeg (akárcsak egy bérlet esetén), mely kizárólag az adott hónapra érvényes. Elcsúsztatásra nincs lehetőség. Saját időpontot tartok fent mindenkinek - ez a havidíj alapja.
  Lemondott órák pótlására legfeljebb havi 1 alkalommal van lehetőség. (Általam lemondott órák, karácsony, stb. természetesen nem kerülnek felszámításra.) Ezen felül a le nem járt alkalmak elvesznek.
  Az ár így kedvezőbb a rendszeresen járóknak, és jóval az átlag-tarifa alatt marad.

  • Heti 1 alkalom, fix időpontban.
  • 5 hetes hónap esetén az ötödik órát ajándékba adom!
  A befizetés hónap elején esedékes.
  Saját hangszer szükséges.
 • Ingyenes első óra
 • gitártanár telefon
 • • Az első óra ingyenes; egy rövid szintfelmérésből áll, valamint megbeszéljük a terveket, célokat, igényeket.
  • Tabokat/kottákat, videókat, elméleti részt, mp3-as alapokat és egyéb gitároktatás-segédanyagot minden órára biztosítok.


JELENTKEZÉS, ÉRDEKLŐDÉS

Az alábbi kérdőívvel segíted a munkám és alakíthatod az oktatást is:

gitároktatás - gitártanár - gitártanfolyam - TOVÁBB >>>

landmine.uw.hu - gitároktatás | since 2004